Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
30 kr.
Lokalitet
Salen
Target
For voksne
Litteratur

UDSKUDT: Romansnak - Christiansfeld

05.02.21
NYE DATOER MELDES UD SENERE. Formidlere fra Koldingbibliotekerne fortæller om de bøger, der har blæst dem omkuld i 2020

Omkring udskydelse af Romansnak

Vi havde glædet os enormt meget til at dele nogle af vores største læseoplevelser fra det forgangne år med jer til Romansnak-arrangementerne på alle bibliotekerne.

Desværre er coronasituationen jo ikke med os. Og derfor har vi valgt at udskyde Romansnak til et senere tidspunkt på året. Vi melder først nye datoer ud, når situationen omkring COVID-19 er så meget under kontrol i samfundet, at vi er sikre på at kunne afvikle arrangementerne forsvarligt og ordentligt.

Alle billetter, der er købt til de eksisterende datoer, bliver refunderet hurtigst muligt.

Men du kan stadig få inspiration fra os til gode læseoplevelser! Så længe bibliotekerne er lukket ned for arrangementer mv., vil vi holde Bogsnak online hver torsdag, fra kl. 11. Få en hyggelig snak med andre læsere og en bibliotekar, der også elsker bøger. Eneste krav for at deltage, udover lyst til at snakke med, er at du har en PC, iPad el. lign. der har adgang til internettet og har en mikrofon. Det er også dejligt, hvis din enhed har et kamera, så vi kan se hinanden, mens vi snakker, men det er ikke et krav. Du kan læse mere om Bogsnak og hvordan det fungerer på www.koldingbib.dk/bogsnak.

Derudover laver vi masser af anbefalinger til gode bøger (både alm. bøger, lydbøger og e-bøger) her på hjemmesiden, samt bibliotekets Facebook-side: Koldingbibliotekerne. Ligesom du altid kan ringe til os på hverdage mellem 10 og 15 og få anbefalinger til din næste store læseoplevelse.

–  Romansnak-holdet på Koldingbibliotekerne

********
 

Hvilke læseoplevelser var de største i 2020?

Formidlere fra Koldingbibliotekerne fortæller om de bøger, der har blæst dem omkuld i det forgange år. Kom og få masser af tips til din læsning.

Et par af de bøger, formidlerne fortæller om, bliver udtrukket som præmie blandt alle, der køber billet.

Tidligere års Romansnak

Romansnak er en årligt tilbagevendende begivenhed på bibliotekerne. Du kan se de bøger, som formidlerne tidligere har fortalt om her: