Om dette arrangement

Tid
8:00
Pris
50-100
Bibliotek
Target
For alle
Køb billet(ter)
Litteratur

Readathon 2019

15.10.19 - 16.10.19
Kom og vær med, når Koldingbibliotekerne afholder readathon for læsere i alle aldre. Det foregår tirsdag i efterårsferien på Kolding Bibliotek. 

Kl. 8 tirsdag morgen går det løs, og så skal der læses så mange sider som muligt indtil onsdag morgen kl. 8. Og alle er velkomne, også dem, der måske kun kan tage et par timer. 

Alle deltagere får et diplom, og biblioteket sørger for morgenmad, frokost, aftensmad og natmad. Medbring gerne selv snacks, så du/I kan holde øjnene åbne i mange timer. 

Det er helt valgfrit, om man læser bøger af papir, e-bøger eller lydbøger. Du kan medbringe dine egne bøger, men du er også meget velkommen til at låne bibliotekets. Du skal selv have tablet, mobil, CD-afspiller og høretelefoner med, og husk også gerne opladere til det hele, så du ikke løber tør før strøm midt i en god bog. 

Tag gerne tæpper og puder med, så du kan indrette dig en hyggelig læsekrog og evt. kan nuppe dig en powernap, hvis øjnene trænger til hvile. 

Priser:

For dem med voksenlånerkort: 100,- kr.
For dem med børnelånerkort: 50,- kr. 

Readathon – et internationalt fænomen

Det internationale fænomen Readathon, der løber af stablen på de sociale medier hvert forår og efterår, har de senere år bredt sig fra udlandet til Danmark. Fænomenet er også nået til Kolding, og tirsdag i efterårsferien slår vi for anden gang dørene op for en dag i læsningens tegn. Man behøver hverken være bogorm eller læsehest for at deltage, men en vis portion vedholdenhed, viljestyrke og lyst til at læse sammen med andre er gode egenskaber at have, når der skal kværnes bogsider nonstop i et halvt eller et helt døgn.