Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
30 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Litteratur

Mød Malene Sølvsten: "Mother of Ravens"

06.03.18
Kom og hør forfatteren Malene Sølvsten fortælle om "Ravnenes hvisken"; vind bogpræmier!

Forfatter Malene Sølvsten interviewes af bibliotekar Lotte Thomhave, men der er naturligvis plads til spørgsmål fra deltagerne. Der vil også være en konkurrence på dagen for læsere af "Ravnenes hvisken", hvor man kan vinde bogpræmier, hvis man kan svare rigtigt!

Om forfatteren og "Ravnenes hvisken"

Malene Sølvsten, "Mother of Ravens", er forfatter til den populære fantasyserie “Ravnenes hvisken”. Det er en fængende fantasyserie, der forener nordisk mytologi, fantasy og krimi på en vellykket måde. Serien er foreløbig udkommet i to bind på forlaget Carlsen. Tredje og sidste bind udgives til efteråret 2018.

Første bind fik flotte anmeldelser og blev beskrevet som et ”imponerende og ambitiøst fantasyværk”, der kunne gå hen og blive en fantasyklassiker: det blev desuden indstillet til Læsernes Bogpris i 2016.

I serien møder vi den 17 årige synske og utilpassede Anne, der genoplever fortiden og som gentagne gange ser et brutalt mord på en ung rødhåret pige for sig, hvor pigen har fået indridset et runetegn i ryggen. Anne er vokset op i en plejefamilie og kender ikke sandheden om sin opvækst. Hun bor alene med sin store hund Monster og holder sig mest for sig selv.

Da Anne starter i gymnasiet og møder Mathias og Luna får hun venner for første gang i sit liv, som hjælper hende, da hendes eget liv kommer i fare. Anne får også hjælp af den mystiske Varnar. Han kommer til at være hendes beskytter og kamptræner. Snart bliver hun involveret i en parallelverden af nordisk mytologi, hvor hun møder guder og halvguder. Anne får kendskab til det skjulte rige Freiheim, som tidligere hed Hrafnheim – ravnenes hjem – hvor den onde dronning Ragnara sidder på magtens trone, og Anne bliver involveret i oprørskampen mod hende for at forhindre Ragnarok.