Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Litteratur

Bogsalg: Støt Røde Kors/Ukraine på biblioteket

20.05.22 - 21.05.22
Når du køber en bog til det populære bogsalg på Kolding Bibliotek fredag-lørdag d. 20-21. maj 2022 – går midlerne til at støtte flygtninge fra Ukraine via Røde Kors.

Køb bibliotekets kasserede materialer og få en snak med Røde Kors.

Hvor og hvornår?

Bogsalget foregår i salene på Koldings Bibliotek i følgende tidsrum. 
Fredag d. 20. maj kl. 11-18 
Lørdag d. 21. maj kl. 10-14 

Bøger/materialer koster 10 kroner pr stk. Mobile pay nr. 99081

Samarbejdet mellem Biblioteket og Røde Kors sker på baggrund af Koldingbibliotekernes arbejde med de 17 verdensmål. Koldingbibliotekerne deltager samen med 20 danske pilotbiblioteker, der sammen med Chora2030 skaber en fælles model for en verdensmålscertificering af biblioteker.

Om bibliotekets verdensmålscertificering

Målet er, at det skal afføde en mangfoldighed af lokale initiativer på tværs af landet, som borgerne kan mødes om og drive i fællesskab med støtte fra biblioteket. Samtidig skal biblioteket selv være med til at vise vejen ved at udvikle mere bæredygtige løsninger i eget hus.
Læs mere om bibliotekets verdensmålscertificering

Læs mere om bibliotekets arbejde med bæredygtighed

Om Røde Kors Kolding

Er beliggende på Kløvervej 33, hvor adressen både bliver brugt som samlingssted for aktiviteter og frivillige samt huser vores førstehjælpskurser. Vi er en frivillig organisation, som arbejder målrettet på at gøre en indsats i lokalsamfundet i Kolding. Det gør vi igennem 12 forskellige aktiviteter og med hjælp fra 200+ frivillige - og vi har vokseværk.
Læs mere om Røde Kors Kolding