Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Møde 5
Target
For unge og voksne
Litteratur

Bæredygtig bogklub

26.08.21
Har du lyst til at mødes med andre og diskutere bæredygtig litteratur? Denne gang diskuterer vi Mauna Loa Grafen, som foregår i Kolding og er skrevet af den koldingensiske forfatter Carsten Borch, som også deltager i arrangementet.

//Arrangeret i samarbejde med Bæredygtighedshuset og Grøn Expo\\

Har du lyst til at mødes med andre og diskutere litteratur om bæredygtighed? Koldingbibliotekerne afholder fire bogklubs-eftermiddage i samarbejde med Bæredygtighedshuset i Kolding. Tilmeld dig ét eller flere af arrangementerne, hvor vi læser litteratur, der omhandler eller diskuterer bæredygtighed. Du skal læse bogen på forhånd, men ellers kræves ingen forberedelse.

I løbet af efteråret afholder Koldingbibliotekerne - i samarbejde med Bæredygtighedshuset i Kolding, fire bogklubs-eftermiddage den sidste torsdag i måneden kl. 16-18.

Temaet er litteratur, der omhandler eller diskuterer bæredygtighed, og vi har udvalgt fire skøn- og faglitterære bøger, der sætter fokus på de forandringer og tiltag som den enkelte borger kan bidrage til.

Den første bog er skrevet af den koldingensiske forfatter Carsten Borch, hvis nyeste bog foregår i Kolding.

Torsdag d. 26/8 – Carsten Borch ”Mauna Loa Grafen” 

Torsdag d. 30/9 – Mads Nyvold, Thomas Hebsgaard & Rasmus Thirup Beck ”Hvis vi vil – den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent” 
 
Torsdag d. 28/10 – Mette Reinhardt Jakobsen ”Den dag Bitte blev bæredygtig” 
 
Torsdag d. 25/11 – Gittemarie Johansen ”Bæredygtig badass – en zero waste livsstilsguide” 

Du tilmelder dig hvert enkelt af bogarrangementerne på vores hjemmeside, og bestemmer selv om du vil være med en enkelt – eller måske hver gang.

Kolding2030 er Kolding Kommunes bæredygtighedsstrategi, som biblioteket er en del af, og som tager udgangspunkt i FN´s 17 verdensmål.

Læs artikel om Bæredygtighedshuset

Materialer