Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:30
Pris
50-100 kr
Bibliotek
Lokalitet
Salene
Target
For unge og voksne
Litteratur

Appetit på bøger: Kvinders lyst med Julie Ralund

06.03.24
En aften i bøgernes og fællesskabets tegn med foredrag, boganbefalinger og fællesspisning

// Arrangeret i samarbejde med Womens Week Kolding \\

Har du appetit på bøger? Er du interesseret i kvindeliv, og synes du, at kvinders lyst burde være mindre tabubelagt? Kom til en aften i bøgernes og fællesskabets tegn, hvor du kan høre om virkelige kvinders oplevelser i et underholdende foredrag om onani med forfatter Julie Ralund, få en masse boganbefalinger og deltage i fællesspisning.

Du har mulighed for at være med til både foredrag og fællesspisning eller blot høre foredraget. Du vælger selv din billettype, når du klikker på billetlinket. (Man skal melde sig til fællesspisningen senest 2 dage før)

Foredraget tager udgangspunkt i Julie Ralunds nye bog Håndbogen: fortællinger om hvordan kvinder onanerer, hvor hun har interviewet en række kvinder om deres forhold til lyst og onani. Kvinders onani er typisk forbundet med en vis portion skam, men giver også et helt privat frirum, der øger den seksuelle selvindsigt. I 18 personlige beretninger vises mangfoldighed og fællestræk til oplysning og inspiration for kvinder og deres partnere.

Program for arrangementet:

17.00 Foredrag om kvinders lyst med Julie Ralund
18.00 Boganbefalinger ved Cecilie og Sofie fra Koldingbibliotekerne
18.15 Pause
18.30 Fællesspisning
19.30 Tak for i aften

Julie Ralund

Julie Ralund er selvstændig tv-producent, rådgiver, foredragsholder og forfatter. Hun er tidligere redaktør samt medstifter af DR3, hvor hun havde et særligt fokus på krop, sex, selvværd og unge. Hun har desuden været producent på programmer som Alene i vildmarken, Tykke Ida, Øen og Langt ude i Lapland.

Julie er uddannet cand.mag. i medievidenskab og udgav i 2021 bogen Slug kamelen – der kommer flere sammen med sin eksmand, Flemming Møldrup.

Appetit på bøger

Appetit på bøger er Koldingbibliotekernes nye arrangementsformat, der kombinerer litteratur og fællesspisning. Hver gang er der et tema for aftenen med indslag og boganbefalinger, som passer til. Bagefter kan du deltage i fællesspisningen og møde nye, læseglade mennesker.

Skal vi følges?

Kommer du alene til arrangementet, men vil gerne følges med nogen? Så står vores kollega Sofie klar til at mødes med dig i Foyeren, lige overfor informationen fra kl. 16.30 og følges med dig til arrangementet. Det kræver ikke tilmelding.

Materialer