Om dette arrangement

Tid
16:30 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Bryggeriet & Møde 1
Target
For alle
Litteratur

(AFLYST) Skumringstimen – oplæsning af Skrivefællesskabet

14.11.19
Oplev litteratur i kog, når skrivetalenter læser op i anledning af Nordisk Litteraturuge

Hvad sker der i litteraturen, den nye, den boblende, den der stadig er i kog? Kom til en aften, hvor skriveglade unge fra Skrivefællesskabet læser op af det, de arbejder på for tiden. 

Der er oplæsning klokken 16.30-17.30. Derefter er der åbent skriveværksted til klokken 19, så du selv kan lege med og prøve forskellige kreative øvelser.

Arrangementet er gratis for alle, men der skal hentes en billet her på hjemmesiden. Vi byder på forfriskninger til det åbne værksted, så du kan holde energien høj.

Skrivefællesskabet

Skrivefællesskabet er Koldingbibliotekernes skriveværksted for unge. Det er åbent for alle i alderen 14-25, og der er altid plads til en ekstra. Så kom gerne en aften, hvis du er nysgerrig!

Hver torsdag klokken 16.00-20.00 er der en ny skriveudfordring, og jævnligt er der workshops med øvelser i blogging, plot- og karakterudvikling, dramatik, sangskrivning m.m. Skrivefællesskabet er støttet af Trekantområdets Talentudviklingsprogram.

Nordisk Biblioteksuge

Nordisk Litteraturuge er et projekt under Foreningerne Norden, der finder sted hvert år i uge 46 med det mål at sprede nordisk litteratur, stimulere glæden ved at læse og fremme solidaritet og samarbejde på en anderledes og spændende måde.