Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
30 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Salene
Target
For voksne
Litteratur

AFLYST - Romansnak - Kolding - aften

25.01.22
En håndfuld Litteraturformidlere fra Koldingbibliotekerne fortæller om de bøger, der har blæst dem omkuld i 2021. Kom og få masser af tips til din læsning!

Da der er meget få tilmeldte til årets Romansnakke, forståeligt nok i den nuværende corona-situation, har vi besluttet at sadle om. I år aflyser vi alle de klassiske Romansnakke. I stedet udsender vi en række små videoer, som du kan se på vores hjemmeside, Facebook og som udstilling på Kolding Bibliotek. Her kan du også hente årets Romansnak katalog, hvor du kan orientere dig om de bøger vi anbefaler. 

Til dem som gerne har lyst til det fysiske møde, laver vi en enkelt "Romansnak light". Det bliver uden forplejning og varer time. Det kommer til at foregå onsdag d. 26 januar kl. 10.00 på Kolding Bibliotek, på torvet. "Romansnak light" bliver gratis (men husk din billet, så vi kan opstille stole med god plads). 

Hvis du har købt billet til et af årets Romansnakke, vil du få pengene tilbage og din billet aflyst, dem der har købt til Kolding d. 26/1 kl. 10 vil få tilsendt en gratis erstatningsbillet. Vi glæder os til at se jer alle. 

Bedste hilsner fra Romansnakkerne 

Få billet til Romansnak light

Eksempler på hvad der tidligere er blevet anbefalet til Romansnak

Sidste år blev Romansnakken desværre aflyst pga Corona
Se de bøger som vi ville have anbefalet i 2020 (pdf)

Se de bøger der blev anbefalet i 2019 (web - der er link til printbar pdf på siden)