Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Salene
Target
For unge og voksne
Foredrag & debat

TRASH WORKOUT med Gittemary

25.11.21
”Bæredygtig badass” Gittemarie Johansen inspirerer dig i denne workshop til en zero waste-livsstil

  // Arrangeret i samarbejde med Bæredygtighedshuset og Grøn Expo \\

Er du interesseret i at leve mere bæredygtigt og reducere dit affald?

Den bæredygtige badass Gittemarie Johansen (@gittemary) inspirerer dig i denne workshop til at leve mere klimavenligt. 

Gittemarie er forfatter og grøn aktivist, og hun har mere end 67.000 følgere på Instagram og blogger også om økologi og bæredygtige anbefalinger.

Om TRASH WORKOUT

Foredraget TRASH WORKOUT er halvt foredrag og halvt workshop. 

Gittemarie gennemgår nogle af de basale dele af grøn omstilling med lige dele fokus på fysisk affald og det usynlige affaldsaftryk. 

Foredragets introduktion giver et faktuelt overblik over affaldssortering, plastik og gode tips til en ”zero waste” livsstil, da Gittemarie har masser af ideer til at leve et liv med mindre emballage og mindre skrald.

I den andel halvdel af aftenens arrangement demonstrerer hun en ”skralde træningsplan” med et 4-ugers program med øvelser, som du fluks kan tage med hjem og afprøve.

Bæredygtig bogklub

Tilmeld dig også vores Bæredygtige bogklub samme dag kl. 16-18, hvor vi læser Gittemarie Johansens bog Bæredygtig badass – en zero waste livsstilsguide, diskuterer bogen med hinanden og udarbejder spørgsmål til aftenens foredragsholder om bæredygtighed.

Læs mere om bogklubben og tilmeld dig på: www.koldingbib.dk/bæredygtigbogklub

Koldingbibliotekerne arbejder med formidlingen af FN´s Verdensmål, og i oktober og november har vi fokus på Verdensmål #12: Ansvarligt forbrug og produktion.

BEMÆRK: Set i lyset af de seneste meldinger, vil vi gerne opfordre til, at deltagere har et opdateret coronapas. Det vil sige, at du bør tage en test, hvis du ikke er vaccineret. Dette er dog ikke et krav for at kunne deltage.

Materialer