Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Torvet
Target
For alle
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Kolding Talks: Tour de France med Rolf og Ritter

24.05.22
Rolf Sørensen og Dennis Ritter gør dig klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France

  // Et arrangement fra Kolding Talks \\

Glæd dig til en forrygende aften med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentator ved styret. Hør Rolf Sørensen, landets mest vindende cykelrytter, samt sportsjournalist og cykelkommentator Dennis Ritter, fortælle om Tour de France; historien, de sjove anekdoter og utrolige etaper. Om dramaerne, glæderne og alt derimellem.

Det legendariske cykelløb, der har overlevet verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler kommer til Kolding, og Rolf & Ritter klæder dig på med både historisk perspektiv, aktuel analyse af 2022-løbets ryttere, hold og etaper – serveret professionelt og med masser af humor, præcis som vi kender dem fra tv.

Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Med sine 65 sejre i 17 sæsoner er Rolf Sørensen Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne – i sadlen syv gange i Tour de France, hvor han i 1991 kørte seks dage i den gule førertrøje, vandt etapesejre i 1994 og 1996 og kørte i 1994 sin bedste placering som nr. 19 hjem over målstregen. Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han – med bund i sin omfattende erfaring og viden – guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere.

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere.

Billetter

Køb billet via linket og du er sikret en siddeplads med godt udsyn til scenen. 
Det vil også være muligt at se arrangementet gratis, da der er gratis ståpladser og et begrænset antal gratis siddepladser, dog er de placeret uden for sceneområdet. De gratis pladser kræves der ikke billetter til. Du møder blot op på aftenen og så er det efter først til mølle princippet. Kom derfor i god tid. 

Af hensyn til brandsikkerheden, forbeholder biblioteket sig retten til at lukke dørene, i det tilfælde at tilskuerantallet overstiger maksimumkapaciteten på 750 personer.  
 

Materialer