Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
25 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Bæredygtighedshuset
Target
For børn og deres voksne
Foredrag & debat

Barselsnetværket: Vejen til den første bestyrelsespost

30.05.24
Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt - Sådan finder du din første bestyrelsespost

// Arrangeret af Barselsnetværket i Kolding \\

Ovenstående er ikke kun titlen på Laura Vilsbæks bog fra 2020, men også en almindelig kendsgerning, som vi skal sætte fokus på i dagens oplæg i barselsnetværket. Bestyrelsesarbejde er nemlig noget helt almindelige mennesker laver hver evig eneste dag, og der er behov for at afmystificere, hvad der egentlig foregår inde bag de lukkede døre.

Den 30. maj får vi besøg af Laura Vilsbæk, som vil fortælle os om sit bestyrelsesarbejde bestående af intet mindre end 8 bestyrelser. Vi skal høre om hendes podcast "Ny i bestyrelsen" og bogen "Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt - Sådan finder du din første bestyrelsespost".

Bestyrelsen er den øverste, strategiske ledelse, og skal vi tage den alvorligt, er der brug for, at vi får mange flere forskellige fagligheder, aldre, perspektiver og erfaringer i spil i de danske bestyrelser.

Det, og meget meget mere, kommer vi nærmere ind på den 30. maj - ses vi?

Tilmelding sker ved overførsel af 25 kr. til Mobilepay box 2204MR.

Og så til alt det praktiske:

INDHOLD: Kaffe - Netværk - 30-45 minutters oplæg

HVOR: Bæredygtighedshuset i Kolding Kommune på Kolding Bibliotek

MÅLGRUPPE: Alle på barsel - hvad end barnet er i maven eller i favnen

PRAKTISKE OPLYSNINGER: Parkering til din bil: lige uden for biblioteket eller på parkeringspladsen ved Fredericiagade - Parkering til din babys køretøj: Lige uden for lokalet Bæredygtighedshuset - Puslefaciliteter: 15 meter fra lokalet i bæredygtighedshuset - Forplejning: Kaffe og te Har du spørgsmål til arrangementet kan du melde dig ind i Facebookgruppen: Barselsnetværket i Kolding eller kontakte Kristine Irene Knudsen på kristine.irene.knudsen@gmail.com

Materialer