Om dette arrangement

Tid
17:30 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Place / Room
Bryggeriet
Target
For voksne
Der er lukket for billetsalg i øjeblikket
Film & TV

Aflyst: DOX:DIREKTE #3: Democracy Ltd

27.03.19
Arrangementet er desværre blevet aflyst på grund af for få tilmeldte.

Demokratiets krise og den svigtende sociale sammenhængskraft er fænomener, der skaber overskrifter. Det hele bliver også let abstrakt. Her er filmen, der opsummerer den europæiske tilstand anno 2019.

Fra nationalismens comeback til de Gule Veste, og fra udflytning af arbejdspladser – og til Østeuropa, hvor arbejdspladserne flytter hen. Vi hører begge sider i en grundig, engagerende og dybest set demokratisk film, der klipper fra land til land, og fra et synspunkt til et andet og tredje. Utilfredsheden er voksende, men man bliver meget klogere på konflikten mellem interesser, når man lytter til folket selv.

Det gør østrigske Robert Schabus i ‘Democracy Ltd’, som åbner årets store Europa-tema på CPH:DOX. Her får de europæere, der ellers udgør de grå masser i statistikkerne, selv ordet. Og det er på høje tide at de bliver hørt, for afmagt har mange former. Brexit og højrepopulismen er blot de to mest spektakulære af dem. De store masser er blevet uforudsigelige igen, måske fordi der netop ikke er tale om masser, men om individer, der kæmper for at få tilværelsen til at hænge sammen.

(Filmens varighed: 96 min.)

Arrangementet er en del af DOX:DIREKTE

Koldingbibliotekerne inviterer i slutningen af marts og starten af april i samarbejde med CPH:DOX til minidokumentarfestivallen DOX:DIREKTE, der foregår d. 22., 25., 27., og 28. marts samt d. 2. april. Årets program byder bl.a. på film omkring Karl Ove Knausgård, Elena Ferrante og Stieg Larsson!

Se hele årets program her:

   >>DOX:DIREKTE 2019 på Kolding Bibliotek