Den spektakulære Diodon
Den spektakulære Diodon

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 22:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Biblioteksparken
Target
For alle
Café

Kulturnatten i Biblioteksparken

23.08.19
Find plads til at hygge, slappe af, opleve kunst, se film og høre musik i Biblioteksparken

Program for Kulturnatten i Biblioteksparken:

Diodon

Kæmpeboblen Diodon er en oplevelse ud over det sædvanlige – og fyldt med lækker musik på Kulturnatten. Slå dig ned i loungen ved Diodon og få en helt særlig oplevelse - både visuelt og musikalsk.

Kl. 16.30-17.15 Petayan
Kl. 17.45-18.30 Paul Eastham
Kl. 19.00-21.30 Elektronisk Lounge

Spild af Vores Tid? Art Zone

Kl. 16-21
Designer og kunstner Maria Viftrup skaber en oplevelse, der sætter gang i samtaler om affald, ressourcer og tid - sammen med dig. Spild af Vores Tid? er en arbejdende kunst/affaldsfabrik midt i Biblioteksparken. Det er en kunstnerisk undersøgelse af konceptet affald – og alle er velkomne til at deltage.

Skriftestolen

Kl. 16-22
Har du en hemmelighed, som du aldrig har fortalt til nogen? En hemmelighed, som sidder og gnaver lidt? En hemmelighed, du måske bare godt lige vil nævne for nogen? Så har du chancen i Skriftestolen.

OFF-road – Odense Filmfestival viser kortfilm

Kl. 19-21
Hop ind i OFF Roaderen – den rullende biograf. Filmene er korte, men de er absolut ikke mindre bevægende af den grund. Rigtig god fornøjelse!

_____

Har du, din forening, klub eller institution lyst til at lave et arrangement i Biblioteksparken? Så er I velkomne til at oprette et arrangement i Biblioteksparkens gruppe på Facebook: www.facebook.com/groups/biblioteksparken/. I kan også kontakte bibliotekets koordinator Sarah Kidmose Hansenysara@kolding.dk for spar