Om dette arrangement

Tid
12:30 - 13:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Mickis kager

27.04.19
Mød Micki Cheng, kendt fra ”Den store bagedyst”, ”Ultras Sorte Kageshow” og "Ultra Factor", når han gæster Kolding Bibliotek. Hør om kagebagning, pynteteknikker og få en smagsprøve på cupcakes.

Micki Cheng fortæller om kagebagning, viser pynteteknikker og har ikke mindre end 200 cupcakes med, som du selvfølgelig kan få en smagsprøve på. Micki Cheng har også skrevet bogen Mickis kager, som må være Danmarks hyggeligste kagebog, hvor både store og små kan være med, for når Micki bager, så skal det frem for alt være hyggeligt! 

Micki Cheng går på scenen klokken 12:30, men kom i god tid, da der kan være rift om pladserne, og det er først til mølle. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål og få en selfie og en autograf. 

Arrangementet er en del af temasamarbejdet ”Maden mellem os” med Danmarks Radio og landets øvrige biblioteker. Henover foråret går vi på opdagelse i maden som kulturfænomen og samlingspunkt, hvor vi har fokus på det, der sker omkring måltidet og mellem mennesker, når de deler det. På tværs af kultur, tid, sted og generationer.

Materialer