Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
30 Kr
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Kodning på Kolding Bibliotek

13.10.18
Lørdag d. 13. oktober står i kodningens tegn på Kolding Bibliotek.

Der afholdes Robot-OL kl. 10-13, som er en fed "lær at kode"-workshop for de 40 første tilmeldte, og så kan du møde Coding Pirates kl. 12-14 og se nogen af deres egne produktioner. 

>> Køb billet til Robot-OL her

Arrangementet er en del af Bibliotekernes Temasamarbejde: Kodning for børn.

-----------------

Robot-OL på Kolding Bibliotek

Vi er stolte af at kunne præsentere en workshop med Robot-OL lørdag d. 13. oktober fra 10-13. Det er for børn fra 6 til 14 år.

Vær med i Robot-OL og bliv den bedste til at kode din robot. Du lærer at programmere forskellige små robotter, og der dystes i
fem discipliner:

  • Boglabyrint-Lab
  • Sumobrydning
  • Livredning
  • Svømning
  • Robotdans

Workshoppen har fokus på programmering i børnehøjde, hvor børnene blandt meget andet lærer, at robotter er noget, de faktisk selv kan styre.

Værterne i workshoppen er App Academy, der bl.a. præsenterer Edison-robotten for børn og lærer dem at tage kontrollen og styre robotten. 

De kan også få fingrene i små selvkørende robotter, der kan programmeres, og som kan bruges til at køre robotkapløb med. Et rigtig Robot-OL!

Der er plads til 40 på workshoppen, og billetterne koster 30 kroner. Kun børn skal have billetter, men forældre må godt være med på sidelinjen. 

>> Køb billet til Robot-OL her

HUSK: medbring egen bærbar computer/tablet og ladekabel til Robot-OL. 

 

Coding Pirates på Kolding Bibliotek

Coding Pirates er en forening, der arbejder for at fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer gennem ugentlige klubaftener. Du kan møde Coding Pirates kl. 12-14 på Kolding Biblioteks torv og se nogen af deres egne produktioner. 

>> Læs mere om Coding Pirates i Kolding og Skanderup