Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Target
For børn og deres voksne
Børn

Den store læsedyst for familier

01.02.22 - 28.02.22
Læs for hunden og mens I drikker varm kakao med skumfiduser! Meld jer til læsedysten og sæt skub i familiens læselyst.

I Den store læsedyst for familier har I én måned til at klare 30 udfordringer eller samle mindst 100 point. Gør I det, er I med i lodtrækningen om en tur i biografen for hele familien og bogpakker til både store og små. 

Med læsedysten skaber I læseglæde i jeres familie på en måde, som er let at gå til i hverdagen – og alle kan være med. Det betyder ikke noget, hvad og hvor meget I læser, men mere hvor og hvordan I læser. Ud over læseudfordringer er der også udfordringer, der får jeres barn til at tælle og skrive samt udfordringer, der skaber fordybelse, ro og nærvær i familien. Ved at løse udfordringerne sammen får I samtidig inspiration til, hvor I som forældre kan sparke til jeres barns læselyst på en legende måde, der sætter gang i lysten til at læse og få læst højt.

Et lille tip

Hæng udfordringsarket op på køleskabet, så jeres barn kan være med til udfylde arket og hjælpe med at tælle point.

Hvordan melder vi os til?

I behøver ikke melde jer til læsedysten. I skal blot hente et udfordringsark på enten Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld eller Kolding Bibliotek eller printe ét her fra siden.

  >> Hent udfordringsarket til Den store læsedyst her

Hvad gør vi, når vi er færdige?

Aflevér arket på enten Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld eller Kolding Bibliotek. I kan også tage et billede af arket eller skanne det og sende det til bibborn@kolding.dk (husk begge sider). 

Sidste frist for aflevering er mandag 7. marts, hvorefter vi trækker lod om præmier. Vinderne får direkte besked.

Læsedysten er hentet på www.laesesporet.dk. Her findes også udgaver, der kan afvikles over en uge eller ”tomme” ark, hvor I selv kan finde på udfordringer.