Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Mødelokale 1
Target
For børn
Børn

Bogklubben Bogmestrene

26.09.23
Vær med i børnebibliotekets bogklub: der er kun tre regler!

Bogmestrene-bogklubben er for dig, der er 9-12 år og vild med at læse, og som gerne vil mødes med andre børn, der har det på samme måde.

Det er lige meget, hvor god du er til at læse, eller hvor meget og hvor tit du læser. I bogklubben er vi sammen om at snakke om bøger og dyrke bøgernes verden. 

Vi taler om bøger, og vi anbefaler bøger til hinanden og til andre børn på Koldingbibliotekernes hjemmeside og på børnebiblioteket.

Her laver vi også udstillinger med de bøger, som vi synes, at andre børn skal læse. Børnebibliotekaren har altid en stak nye bøger med, som du kan låne med hjem før alle andre, men vi spiller også bog-banko, laver bogmærker, ser book-trailers, quizzer om bøger og meget mere.

De tre regler

Du er med til at bestemme, hvad vi skal lave i bogklubben, så længe det bare handler om bøger. Bogklubben for børn har nemlig kun tre regler:

  1. Det skal handle om bøger
  2. Der er ALDRIG lektier for
  3. Der er ALTID snacks

Hvornår og for hvem er der bogklub?

Bogklubben er for dig, der er ca. mellem 9 og 12 år.

Vi mødes en gang om måneden fra klokken 16-18 i børnebiblioteket på Kolding Bibliotek.

Datoer for efteråret 2023

  • Tirsdag den 29. august klokken 16-18
  • Tirsdag den 26. september klokken 16-18
  • Tirsdag den 24. oktober klokken 16-18
  • Tirsdag den 28. november klokken 16-18
  • Tirsdag den 19. december klokken 16-18

Skal man tilmelde sig?

Du må gerne tilmelde dig, men du behøver ikke. Du kan bare dukke op, hvis du er nysgerrig efter at se, om bogklubben er noget for dig, og du er altid velkommen til at tage en ven eller en voksen med. Tilmelding til: bibborn@kolding.dk.

Har du spørgsmål til bogklubben, så skriv til børnebibliotekar Marion Tirsgaard på matir@kolding.dk eller send en sms til 24776552.