Om dette arrangement

Tid
9:00 - 14:00
Pris
50 kr. for selve løbet - ellers: Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Både på biblioteket og udenfor
Target
For børn
Køb billet(ter)
Børn

BørneTour

22.05.22
Vær med til den store cykelfest for 7-15 årige rundt om og på biblioteket

// Arrangeret af Kolding Bicycle Club, Kolding Kommune og Danmarks Cykle Union \\

Kom ned på Kolding Bibliotek og vær med til at skabe en cykelfest sammen med dine børn. Alle kan være med, alle er vindere og alle får naturligvis guldmedaljer!

Kolding Bicycle Club, Kolding Kommune og Danmarks Cykle Union inviterer til BørneTour. Løbet foregår rundt om Kolding Bibliotek, og biblioteket er hele dagen fyldt med oplevelser og aktiviteter for børnefamilier. Vær med til quiz, prøv en cykelsimulator, pimp din cykel med genbrugsmaterialer og meget andet!

BørneTour er begyndercykelløb for børn og unge i alderen 7-15 år. De danske cykelklubber, kommunerne og Danmarks Cykle Union er værter for BørneTour, som løber af staben i byer over hele landet i 2022 frem mod Tour de France-starten i Danmark.

BørneTour handler ikke om at cykle hurtigt eller komme først, men om at have det sjovt og få lidt motion på sin cykel. Der er guldmedaljer til alle deltagere og man kan cykle med uanset hvilken cykel man har eller hvor hurtigt man kan køre.

Pimp din cykel i Nicolai for børn

I Nicolai for børn kan du fra kl. 10-15 pimpe din cykel efter alle kunstens regler. Vi stiller op med genbrugsmaterialer og en fantasifuld formidler, og så er det bare med at pynte løs. Der er masser af måder at få cyklen til at se flot, sej eller sjov ud!

Sæt pomponer og farvestrålende bånd på styret, dekorer med neontape eller byg en vindmølle, der drejer, når du cykler. Få cyklen til at larme som en motorcykel eller byg en galionsfigur, som kan sidde på styret.  

Workshoppen er inkluderet i entréen til Nicolai for børn og foregår i værkstedet og i gården foran den røde dør. 

BørneTour på Biblioteket

Biblioteket har åbent kl. 9-14.

Aktiviteter

Kl. 9.30      Cykelmyggen Egon underholder på Torvet
Kl. 10-12    Ansigtsmaling for børn og barnlige sjæle

Hele bibliotekets åbningstid

Forplejningszonen – spis som en cykelrytter
Prøv en cykelsimulator
Quiz på Active Floor i Bryggeriet