Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Genbrugsbutikker i Kolding
Target
For børn og deres voksne
Børn

Bliv månedens VERDENSHELT

01.12.21 - 23.12.21
Ved at gennemføre udfordringen, deltager du i lodtrækningen om at blive månedens verdenshelt.

Hver måned arbejder Koldingbibliotekerne med et af de 17 Verdensmål, og i den forbindelse, har vi for hvert verdensmål lavet udfordringer til børn, unge og børnefamilier. På den måde kan alle blive klogere på, hvad de enkelte verdensmål handler om, og selv være aktivt med til at skabe en række forandringer hen mod en mere bæredygtig verden og blive en VERDENSHELT.

Ved at gennemføre udfordringen, deltager du i lodtrækningen om at blive månedens VERDENSHELT, og derved vinde den månedlige præmie.
Du kan hente månedens udfordring på Kolding Bibliotek fra d. 1. i hver måned, og for at deltage i konkurrencen skal den senest afleveres den sidste dag i måneden. Vinderen trækkes den første hverdag efter at konkurrencen er slut, og månedens VERDENSHELT får direkte besked, og kan derefter afhente præmien på Kolding Bibliotek.

I denne måned kan du vinde et gavekort til Bog og Idé på 250 kr. 

I december måned har vi fokus på Verdensmål #1 – Afskaf fattigdom, hvor vi gerne vil være med til at give alle børn en god jul. 

I denne måneds udfordring opfordrer vi derfor alle børen til at aflevere brugt legetøj, som er i god stand til en af nedenstående genbrugsbutikker, så alle børn har bedre mulighed for at få en god julegave i år.
Når du har afleveret dit legetøj i genbrugsbutikken skal du udfylde den online blanket, for at deltage i konkurrencen om at blive månedens VERDENSHELT.


Legetøjet kan indleveres i følgende genbrugsbutikker:

Kræftens Bekæmpelse Genbrug
Olaf Ryes Gade 7D, Kolding

Barnets Butik 
Helligkorsgade 22, Kolding

Mødrehjælpen
Blæsbjerggade 4, Kolding

Røde Kors Butik
Storegade 5, Lunderskov

Røde Kors Butik
Østergade 25B, Vamdrup