Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Næstved Bibliotek
Lokalitet
Online
Arrangører
Target
For børn og deres voksne
Børn

Årets børne- og ungdomsbøger

04.02.21
Direkte online fra Næstved Bibliotek: Se med den 4. februar, når Anette Øster præsenterer årets børne- og ungdomsbøger.

//Arrangeret af Næstved Bibliotek\\

I en tid, hvor rigtig mange er hjemsendt med deres børn, er der sikkert mange, som har brug for nye impulser og anbefalinger omkring børne- og ungdomsbøger.

Er du på udkig efter en god læseoplevelse sammen med dine børn, børnebørn eller elever? Trænger du til at blive opdateret på børne- og ungdomslitteraturen? Så er det bare med at lytte med, når der er livestreaming med Anette Øster.

I dag er der rigtig meget fokus på børns læsning. Og med rette. Flere læseundersøgelser viser, at rigtig mange børn dropper bøgerne til fordel for den digitale verden. Børnene har brug for at have voksne omkring sig, som kan åbne det litterære landskab for dem og inspirere til spændende læseoplevelser.  

Hvordan kommer jeg med?

Hent en gratis billet på Næstved Bibliotekshjemmeside:
https://www.naesbib.dk/arrangementer/boern/aarets-boerne-og-ungdomsboeger

Inspiration til børns og unges læsning

Hop med ind på Teams hjemme fra din pc og hør Anette Øster fortælle om de bedste, nyeste bøger til børn og unge samt om de tendenser, der er på området, så du kan være med til at inspirere børnene til at holde fast i bøgerne.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i forlængelse af oplægget.

Alle deltagere modtager en mødeindkaldelse i Teams samt en litteraturliste med alle de titler, vi skal høre, om pr. mail.

Det bliver helt sikkert en sjov, intens og lærerig oplevelse.

Anette Øster har gennem mange år arbejdet med børne- og ungdomslitteratur, både på Center for Børnelitteratur og i forlagsbranchen.